Programok

Logo HorizontalWoltLogo

Ifjúsági színházi évad - Balaton Színház 2017/2018

Balaton Színház
2017-09-01.- 2018. 05. 31.


Ifjúsági bérletek
Toldi bérlet /csütörtök 14.00/
Zrínyi bérlet /csütörtök 18.00/

Howard Lindsay – Russel Crouse – Richard Rodgers – Oscar Hammerstein
A MUZSIKA HANGJA
- musical -
budaörsi Múzsák Társulat
„Az örökzöld történet és dallamok ismerősen csengnek minden korosztály számára. A történet Ausztria megszállásának idején egy kis osztrák faluban játszódik. Máriát, kolostorba vonulása után nemsokkal a zárdafőnöknő rádöbbenti, hogy életvidám, világi életre termett személyisége távol áll a zárda szigorú létformájától. Saját ifjúságát, élrtsorsát mintegy ismétlődni látván, nevelőnek küldi Máriát az özvegy Von Trapp Georg kapitány házába a hét gyermek mellé. A kastély hamarosan megtelik vidám dalokkal és zenével…”
Főbb szerepekben: Presits Tamás, Endrődi Ágnes, Karsai Klára, Harcsik Róbert, Tövispataki Beáta és Bánfi Kata
Rendező: Tövispataki Beáta

Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián
A PÁL UTCAI FIÚK
- zenés játék -
veszprémi Pannon Várszínház
„Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról. Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink. Az előadásban döntő szerepet játszik a tárgyi világ akusztikus megszólaltatása, a színészek zenei-ritmikai kreativitása, a fiatalság ereje, humora, az eredeti mű katartikus üzenete.”
Főbb szerepekben: Kiss T. István, Szelle Dávid, Szente Árpád Csaba, Zayzon Csaba, Punk Péter, Molnár Ervin, Ruff Roland, Kékesi Gábor
Rendező: Vándorfi László

Dés László, Böhm György, Horváth Péter
VALAHOL EURÓPÁBAN
- musical -
Szigetszentmiklósi Sziget Színház
„Felnőtt. Ellenség. Könyörgöm, akasszuk fel” – visítja a filmben egy szeplős kis csibész, mikor a rongyos, árva gyerekek egy csapata megtalálja a neves karmestert rejtekhelyén, egy rombadőlt kas-télyban. A zene és a személyiség varázsa és jósága azonban minden korlátot ledöntve bizonyítja, a halál és a gyermek csak a háborúban jelenthet egyet. A téma örök, ugyanakkor tanulságos is. Nem csak azért, mert megmutatja, mit tud rombolni a háború. Hanem mert azt is megmutatja, hogy talpra lehet állni – ha áldozatok árán is – a reménytelennek tűnő helyzetekből.”

Bérletek ára: 6.000 Ft
Bérletértékesítés: szeptember 4-től