Programok

Logo HorizontalWoltLogo

Weöres Sándor Rockandroll

Balaton Színház
2016-02-10., 14:00

Ifjúsági bérletes előadás

Kultúrpart Produkció - Novák Péter WEÖRES SÁNDOR ROCKANDROLL -zenés előadás-

Társulatunk 2014. január 22-én mutatta be a Művészetek Palotája Fesztivál Színházban legújabb 90 perces produkcióját, a Weöres Sándor Rockandroll-t, melyet a 10-16 éves korosztálynak ajánlunk. Az előadás a Weöres emlékév lezárása okán született, ez egyben a költő halálának 25. évfordulója is volt. Az ismert Weöres Sándor sorok új ruhát öltöttek, a kiváló zenészek igazi rocksztárrá változtatták Weöres Sándor szelíd figuráit. A zenekari részek kiegészítéseként 2 táncművész teszi még színesebbé az előadást. Az átváltozó-művész táncosok pillanatok alatt képesek a világ legkülönfélébb népeit és kultúráit a színpadra varázsolni, és megmutatni, hogy valójában nem is különbözünk egymástól annyira.

„Itt van minden nemzet apraja-nagyja, szabadon gyakorolva faji, nemi, etnikai, vallási meggyőződését. Álompolgári ismeretek alapfokon, a flóra és fauna, tűz, víz, föld, levegő, az éltető négy elem mellett.” (Novák Péter)

Előadják: Novák Péter rendező, játékmester Zenészek: Braun László, Küttel Dávid, Molnár Balázs, Nyíri Sándor, Szokolay Dongó Balázs Táncosok: Lengyel Szabolcs, Pótor Katalin

Jegyár: 1.800 Ft

WEB